Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Bolig annoncer- ægte eller fidus?
Boliger.dk - Bolig annoncer- ægte eller fidus?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Bolig annoncer- ægte eller fidus?

27/6 '14 14:55
Marlene
Hej alle,

Jeg leder efter en lejlighed, da min kontrakt er ved at løbe ud i 3 måneder. Jeg har fundet flere annoncer på DBA ( http://boliger.dba.dk/ ) med en rigtig god beliggenhed og pris. Min ven siger at det kunne være falske, fordi de lejligheden ser for godt til at være sandt. For eksempel: http://www.dba.dk/2300-1-vaer-lejlighed-45-m2/id-1008429168/ Er det muligt, at denne lejlighed kun koste 7000 per måned? Jeg leder efter et anstændigt sted indenfor 5 km fra CBS til 6500kr max. Jeg sætter pris på alle input :)

Marianne
20/8 '14 15:47
Julia
hej Marianne,

Jeg oplevet også det samme problem, da jeg skulle finde et nyt sted at bo. Det er flere boliger, der lejen er meget mere end hvad boligen er værd. Noget som er rigtig irriterende. I min jagt efter køb af bolig, kom jeg i kontakt med en vend der arbejder i bank, og jeg fandt ud af at de tit kan biddrage med tips og råd når du skal købe ny bolig. Alt fra hvordan man kan stole på annoncen til lån og andre tips. Håber du finder ud af det :)

Julia
Skriv dit indlg her
Vigtigt
Dit indlg skal vre relevant i forhold til det vedkommende der startede trden gerne vil have hjlp til. Hvis du selv gerne vil have hjlp, skal du oprette din egen, separate trd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, nr der er nye indlg i denne trd.
Sikkerhedssprgsml
(For at undg spam-indlg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet SVEND?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit omrde? S skriv dine nsker i forummet og vi vil gre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glder os til at hre fra dig.

Nye trde via RSS


© 2006 - 2019 BitnoCom