Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Har jeg ret til mit depositum?
Boliger.dk - Har jeg ret til mit depositum?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Har jeg ret til mit depositum?

25/11 '15 15:18
Mark
Da en ven og jeg flyttede ud af vores lejlighed den 26.10.15. men lejen slutter den 01.11.15 ville vi høre hvor længe der går, før man skal høre fra sin tideliger udlejer, ang tilbagebetaling af depositum.
Vi har haft eftersyn af lejligheden, og har fået underskrift på, at lejlighden er afleveret i rette stand, uden bemærkninger.. Ifølge lejekontrakten, var lejligheden ikke nyistandsat ved inflytning, så vi har vel ret til vores depositum?
Vi har også modtaget et brev fra vores varmeselskab, at vi skal have tilbagebetalt 2367kr. disse penge skal tilbagebetales af vores tideliger udlejer. Der står at disse penge vil blive fratrukket huslejeopkrævningen pr. 01-11-2015. Vi har intet hørt fra vores tideliger udlejer, så hvad har vi ret til? synes det er underligt, at vi modtog en regning hver gang vi skulle betale husleje, men vi ikke modtager et brev, nu når det er os der skal have penge tilbage..
Skriv dit indlg her
Vigtigt
Dit indlg skal vre relevant i forhold til det vedkommende der startede trden gerne vil have hjlp til. Hvis du selv gerne vil have hjlp, skal du oprette din egen, separate trd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, nr der er nye indlg i denne trd.
Sikkerhedssprgsml
(For at undg spam-indlg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit omrde? S skriv dine nsker i forummet og vi vil gre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glder os til at hre fra dig.

Nye trde via RSS


© 2006 - 2019 BitnoCom