Andelsbolig
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Andelsbolig > Andelsbolig
Boliger.dk - Andelsbolig
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Andelsbolig

25/9 '17 10:02
Gudrun Winther
Hvis en andelsboligforening ejer et af andelene, må den så opkræve 3 måneders husleje som depositum, som de almindelige lejebetingelser?
30/11 '17 22:53
Morten
Hej Gudrun

Ja, det er meget normalt at andelsforeninger har en usolgt andel, som foreningen lejer ud. En lejebolig er en lejebolig, og betyder jo blot at den udlejes til en lejer, frem for at det er ejeren eller medejeren af boligen der bebor den. En andelhaver er en medejer af en andelsforening, med brugsret til den bolig, andelsbeviset (som kan ses som en form for obligation) henviser til. Men i praksis ejer alle andelshavere de kvadratmetre, som andelsforeningen råder over. boliger uden andelshavere, ejes derfor af alle andelshavere i foreningen. Andelshaverne beslutter så i fællesskab hvordan foreningen skal råde over de boliger, som foreningen ikke har valgt at sælge. For udlejning af disse boliger gælder der normale lejeregler i henhold til lejelovgivningen. Så igen, ja, der kan både opkræves depositum og forudbetalt leje, begge svarende til 3 måneders leje.
13/8 '19 13:32
Julie Bjerre
https://www.tjekbil.dk/
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2020 BitnoCom