Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejekontrakt - Opsigelse
Boliger.dk - Lejekontrakt - Opsigelse
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et spørgsmål

Kontakt Boliger.dk

Lejekontrakt - Opsigelse

6/1 '11 23:17
Pernille
Vi står for at skal leje en bolig, men er nu i tvivl om hvad der sker, hvis udlejer dør (Der er i vores tilfælde tale om en ældre udlejer). Skal vi fraflytte eller kan der i kontrakten laves en klausul, så vi kan blive i huset?
6/1 '11 23:35
Bjarke
Disse råd til andre i lignende situationer, burde give dig en god indikation af hvad der kan ske, hvis jeres udlejer dør.

http://www.bolighandel.eu/Default.aspx?ID=915&PID=1615&M=NewsV2&Action=1&NewsId=164&currentPage=48

http://www.juraeksperten.dk/opsigelse_fra_arvinger.html
11/1 '16 10:06
jan
Vi har lejet et hus af en ældre udlejer (76) og er interesseret i hvilke rettigheder vi har, når/hvis udlejer dør.
Bliver vi automatisk opsagt af boet/skifteretten med et års varsel?
Eller er det arvingerne der kan opsige os med et års varsel?
vi har en Labor typeformular A, 7. Lejekontrakt
16/1 '16 2:26
Morten
Hmm Pernille... altså hvis nu ejeren dør, så er det vil ualmindeligt fair og menneskeligt hvis arvingerne får lov til at bestemme som normalt. Så de ikke hænger på en lejebolig de ikke har nogen jordisk chance for at gøre noget ved, eller dele boet op. hvis nu I skulle lave en fair løsning, så var det måske at spørge om I ikke kunne få en forkøbsret ind, sådan at I skal have tilbudt boligen før den bliver solgt til anden side...? Synes det lyder lidt grotesk at skulle spekulere i at leje hos ældre og kræve ret arv. Husk lige at familien også er mennesker, og hvordan I selv ville have det hvis der var noget der gjorde det samme ved Jeres familie... siger det bare. Ved godt at mange lejere er desperate efter boliger, men der må også være en eller anden form for medmenneskelig forståelse der ude hvis vi skal have vores samfund til at fungere.

Medmenneskeligheden er vejen frem hvis vores samfund skal kunne overleve :)

Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS

© 2006 - 2017 BitnoCom