Forslag til opbevaring ?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Forslag til opbevaring ?
Boliger.dk - Forslag til opbevaring ?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Forslag til opbevaring ?

28/1 '10 10:11
Cecillie
Hej alle

Er der nogen her som har et godt tip til opbevaring af vores møbler, efter at vores lejlighed er blevet solgt, og indtil vi finder det rigtige sted at bo

Hilsen

Cecillie
28/1 '10 12:40
Bjarke
Hvor i landet er jeres møbler nu?
29/1 '10 9:24
Cecillie
Vi ønsker at blive i Københavnsområdet.
29/1 '10 10:00
Bjarke
Så er der flere muligheder for opbevaring af møbler.

http://www.cityselfstorage.dk
http://www.shurgard.dk
http://www.boxit.dk
http://www.goliat.dk/32_opbevaring.htm
http://www.adam.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=151&Itemid=208
http://www.holger-danske.dk/privat-flytning/sikker-opbevaring-moebler-inventar/
http://www.easystorage.dk
http://www.atilb.dk/opbevaring-koebenhavn-lagerlokaler.html
5/2 '10 11:40
Eva
Der er også dette her

http://www.lejetrum.dk/
22/6 '11 12:45
Thomas
Der skulle også være gratis tilbud på opbevaring her:

http://www.flyttefirmaet.dk/opbevaring.asp
http://www.flytte.dk
http://www.flyttebil.dk
http://www.flytteforretninger.dk

Held og lykke KNUS :o)
28/11 '11 5:01
Lucas Nevada
Try Unibox!

http://www.unibox.dk
3/10 '12 22:19
Camilla Jensen
Hej Cecillie. Hvis du har brug for opbevaring i depotrum nær Aarhus. Vil jeg foreslå http://www.billigdepot.dk - Det er Østjyllands billigste opbevarings mulighed. Det kan godt betale sig at flytte sine ting derhen. Vh Camilla
10/2 '14 8:52
Steffen
Hej.
Der er også mulighed for at leje depotrum hos depothuset i Århus.
Det er kvalitet som boxit og pulterkammer. Men til helt andre priser.
Jeg lejede et rum på 3m2 hvor hele min lille lejlighed (40m2) kunne være opbevaret. Dette kostede mig kun 300,- pr md. Fik tilbud fra boxit også,her skulle jeg betale 670,- for samme størrelse rum. Jeg kan kun anbefale:
http://www.depothuset.dk
5/3 '14 15:04
Victor
Hej Cecilie, der er faktisk lige åbnet et helt nyt koncept i københavn som minder meget om Boxbee som de har i USA. Hvis du ikke kender det går det ud på at man istedet for selv at skulle køre sine ting ud på depotet får leveret nogle kasser lige til døren som man selv fylder op med de ting man gerne vil have opmagasineret. Kasserne bliver så hentet og når man skal bruge noget i dem bestiller man bare sin kasse tilbage gennem deres hjemmeside.. Ret smart. Tjek det ud på http://gobox.dk
12/2 '15 11:26
Sandra
Hejsa Cecilie
Jeg har brugt Nettolager i Glostrup i ca 4 måneder og det har jeg været meget glad for. Jeg lejede 5 m2 til kun 480 kr. om måneden. Der var ikke depositum eller bindingsperiode og så var der adgang hele tiden og de var altid venlige til at hjælpe mig hvis der var noget.
Jeg vil klart anbefale dem: http://www.nettolager.dk
20/3 '15 13:46
Bjørn
Hej alle,
http://privatopbevaring.dk kan du finde plads til opbevaring / opmagasinering. Eller du kan udbyde dit eget loft- kælderrum etc. til andre i dit nabolag som søger opbevaringsplads.

http://privatopbevaring.dk/
28/4 '15 10:20
Jan
Skal du have flyttekasser til at pakke det hele ned i, kan du finde dem billigt her http://www.emballage-shoppen.dk/papkasser/flyttekasser?limit=all

De har dag til dag levering!
21/5 '15 14:43
Nille
Hej Cecille
Hvis du søger <a href="http://www.nettolager.dk">billig opbevaring</a> i kbh området kan jeg kun forslå nettolager. Du betaler kun for de dage du bruger rummet og den dag du har tømt rummet, kan du opsige det igen. Det var enkelt og ellers tager de telefonen 24 timer i døgnet.
12/3 '16 6:29
Peter Andersen
På denne hjemmeside http://www.flytbilligst.dk/ kan du både få gratis flyttetilbud samt tilbud på opbevaring af møbler eller andet i kort eller lang tid. Det tager kun 2 minutter at udfylde skemaet.
6/4 '16 7:49
Susanne
Jeg har lige fundet en god oversigt over lagerhoteller i København her: http://lej-et-lagerhotel.dk/lagerhotel-koebenhavn/
14/4 '16 13:56
Peter
Hej Cecilie

Har selv været i samme situation sidste sommer og der gjorde jeg brug af http://www.pelicanselfstorage.dk/ hvilket fungerede helt uden problemer og så havde de et anlæg super tæt på!
12/9 '16 10:23
Tim
Hvis du mangler papkasser se her:

http://daniaemballage.dk/papkasser-22/

De er gode!
26/10 '16 14:36
Marcus
Hejsa Cecilie,

Kan helt klart anbefale Spacflex (http://spaceflex.dk). Det er en hjemmeside hvor private kan udleje overskydende kvadratmeter til andre private som opbevaring. Det er 70% billigere end lagerhotellerne og de sørger for at alle ens ting er forsikret. Ret smart og en god løsning til ens pladsmangel problemer. :)
5/11 '16 19:18
Thomas Mortensen
Hej Alle

Nu har indlægget stået her i 6 år og se hvor mange gode forslag der er høstet med tiden, derfor vil jeg også lige bidrage med Danmarks billigste opbevaring med Gratis flyttekasser, Gratis brug af flyttetæpper og Gratis indpakning i strækfilm som beskytter mod vand og snavs, til kun 50 kr. pr. palle svarende til 1 kvadratmeter og dette centralt på Sjælland kun 10 min fra København mod Roskilde.

Se mere her: https://www.flyttefirmaet.dk/opbevaring

Kærlig Hilsen Thomas
15/6 '17 13:03
Erik Olsen
På denne hjemmeside http://www.flytte-tilbud.dk kan du både få gratis flyttetilbud samt tilbud på opbevaring af møbler eller andet i kort eller lang tid. Det tager kun 5 minutter at udfylde online skemaet.
5/9 '19 14:41
Lars Arentsen
Jeg vil Helt Klart anbefale Mesterflyt!

https://www.mesterflyt.dk/
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom