Fremvisning ved dødsfald
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Fremvisning ved dødsfald
Boliger.dk - Fremvisning ved dødsfald
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Fremvisning ved dødsfald

18/11 '14 17:41
Martin
Jeg er igång med et privat skifte vedr. min mors bo, som døde midt oktober.
I den forbindelse har jeg opsagt min mors lejlighed.

I lejekontrakter står "lejer skal give potentielle nye lejere mulighed for at bese lejligheden alle hverdage i tidsrummet 16-20".

Nu er det sådan, at jeg bor noget væk, har to små børn. At stå til rådighed alle hverdage i den periode er ikke en mulighed for mig. Vi kender ikke andre i området.

Hvad er mine rettigheder, og kan de forlænge jeg bare skal stå til rådighed med en kontrakt i hånden som min mor har skrevet under på?
18/11 '14 18:52
Bjarke
Du behøver ikke stå til rådighed. Du kan vælge, at give udlejer tilladelse til at fremvise boligen uden, at du er tilstede.

Du skriver at der i lejekontrakten står at "lejer skal give potentielle nye lejere mulighed for at bese lejligheden alle hverdage i tidsrummet 16-20". Der står ikke, at du skal være tilstede, men blot "give mulighed", som fint kan være at give udlejer tilladelse til at fremvise boligen.

Opsigelsesvarslet ved dødsfald er den samme som fremgår af lejekontrakten (I de fleste tilfælde 3 mdr.). Se evt. http://www.bl.dk/spoergsmaal-svar/diverse/doedsboer/
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom