Er det sikkert at få sine ting opbevaret hos et flyttefirma?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Flyttefirmaer > Er det sikkert at få sine ting opbevaret hos et flyttefirma?
Boliger.dk - Er det sikkert at få sine ting opbevaret hos et flyttefirma?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Er det sikkert at få sine ting opbevaret hos et flyttefirma?

28/11 '14 15:06
Michelle Jensen
Hejsa alle i dejlige mennesker! ^^
Jeg skal bruge lidt hjælp, jeg har fået henvist et flyttefirma til min opbevaring. Jeg har læst en masse gode anmeldelser af dem, men jeg er stadig ikke sikker...
Er det nogen der kan anbefale dem her?
https://www.flyttefirmaet.dk/opbevaring
De ligger vist i hedehusene hvor jeg selv bor, men ville bare lige gerne høre andres forslag før jeg tager kontakt hihi.
19/9 '16 13:02
Martin
En del flyttefirmaer opbevarer dine ting i store haller som ikke er isolerede og ikke opvarmede. Hvis du skal have indbo opbevaret i vinterperioden kan det give problemer med kondens, og dine ting kan blive fugtskadede.

Du kan alternativt anvende self storage som boxit https://www.boxit.dk/tryghed hvor du kan opbevare dine ting i opvarmede rum.

En helt anden mulighed til opmagasinering af dine ting i forbindelse med flytning er at leje en flyttebox http://www.flyttebox.dk/ Skal opbevaringen ske i vinterperioden skal du for at leje en isoleret flyttebox
1/2 '18 13:17
Julie Jensen
Hej Michelle,

Vi har haft samme frygt, men havde hørt meget godt om https://pelicanselfstorage.dk, så dem gik vi med. Det var simpelthen så let og gik fuldstændig smertefrit.

Vi solgte huset og tog børnene med på jordomrejse. Det kan KLART anbefales :-)

Kh,
Julie
8/5 '18 10:59
Erik Olsen
Du kan eventuelt vælge at få 3 gratis tilbud på opbevaring: http://www.billig-flyttemand.dk/
Herefter kan du undersøge de enkelte flyttefirmaer nærmere og vælge det, du stoler mest på.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ANDERS?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom