Lejeloven.
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejeloven.
Boliger.dk - Lejeloven.
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejeloven.

27/1 '15 13:45
Jørgen Clausen
Vi har investeret i et hus som vores søn gerne vil bo til leje i, sammen med sit barn på 8 år. Barnets mor har nu fortalt vores søn, at hun gerne vil flytte sammen med vores søn i huset, og at hun ikke behøver at fremstå på lejekontrakten, men nøjes med at tilmelde sig CPR-registret på adressen.
Nu er vi kommet i tvivl, for hvis forholdet mellem dem går i stykker (hvilket er sket tidligere), har hun så krav på at blive boende efter to år? Hvordan kan vi sikre, at vi ikke "hænger" på hende efter to år?
4/2 '15 10:49
Morten
Hej Jørgen

Jeg er ikke advokat, men jeg har dog en del erfaring med lejeloven og boligreguleringslovgivningen.

Til at starte med har det altid stor betydning om man selv har boet i huset inden man lejede det ud. Det vil efter den nye lejelovgivning(hvis den bliver vedtaget) gøre at I altid med et års varsel, vil kunne flytte tilbage i huset.

Men lige i det her tilfælde, så burde det ikke have nogen betydning(kun hvis I bliver uvenner med din søn, og han ikke vil flytte...) Men hvis han står som lejer på lejekontrakten, og hun ikke gør det, burde hun ikke have ret til at blive boende der, med mindre at Jeres søn skulle gå hen og gå bort. Men nu du spørger kan jeg godt blive i tvivl om der er noget ret til at blive boende når man har boet der 2 år uden der er gjort indsigelse fra udlejers side. Jeg ville nok lige prøve at hive fat i en lokal "gratis retshjælp" eller evt. SAPU hvor I kan få det helt afklaret. Ellers godt dyk ned i lejelovgivningen og boligreguleringslovgivningen, skader heller aldrig :O)
Jeg har dog hørt om sager før, hvor børnene (der har boet der hele deres liv) er blevet smidt efter deres forældre gik bort...

Håber I finder ud af det.

Mvh.
Morten
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom