Leje med forkøbsret
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Leje med forkøbsret
Boliger.dk - Leje med forkøbsret
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Leje med forkøbsret

3/3 '15 16:46
Carsten madsen
Hej
Min kæreste og jeg har lige fundet drømmehuset og er meget interesseret i at købe det. Desværre har banken sagt at for at vi skal kunne købe huset, skal min skattegæld være betalt ud. Det er den om 2 år men der er huset med garanti blevet solgt i mellem tiden. Vi kunne godt tænke os at tilbyde sælger at leje det i en tidsbegrænset periode (2 år) og derefter købe det. Men hvordan får vi lavet en sådan kontrakt? Er det sælgers mægler der skal udarbejde et sådan forslag og hvordan får vi sikret os at sælger pludselig ikke vil sælge efter lejeperioden udløber. Hvordan står vi hvis der kommer købs tilbud på boligen i lejeperioden? Jeg ved det nemmeste vil være at kontakte en advokat, men pengene er lidt små mens vi afdrager på gælden.
Mvh Carsten
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom