Huslejeperiode
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Huslejeperiode
Boliger.dk - Huslejeperiode
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Huslejeperiode

9/5 '17 13:28
Anders
Min lejer har rettidigt opsagt sit lejemål skriftligt med 3 mdrs. varsel til ophør d. 1. august - d.v.s. 8 mdr. før lejeperioden udløber.
Efterfølgende har lejer spurgt om det er muligt at forlænge opsigelses perioden med 1 mdr. til d. 1 sept. da den nye bolig ikke kan blive klar inden 1. aug.
Spørgsmålet er derfor : kan der være et problem med at acceptere denne forlængelse på 1 mdr. når lejemålet er opsagt til en bestemt dato ? f.eks. i relation til lejeloven ? - det må vel faktisk svare til en forlængelse af lejeperoden eller hvad ?
Det er et rent juridisk spørgsmål - om selve flytningen rykkes en måned spiller ingen rolle for mig.
30/5 '17 14:56
Morten
Svaret er nej. Så længe du har det på skrift, at lejer flytter. Det faldende punkt er om hvor vidt lejer har opsagt sit lejemål. Så er du safe. Og når det handler om at forlænge opsigelsesvarslet, har lejer stadigvæk opsagt lejemålet. Det vil blive et problem, hvis du vælger at godkende at lejer alligevel ikke fraflytter.
De 3 måneder er et min. som udlejer kan kræve at blive varslet, så du kan finde en ny lejer, men lejer kunne også varsle det 6 måneder før, eller 1 måned hvis du har godkendt det enten i kontrakten eller efterfølgende.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom