Snyd med bolig
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Snyd med bolig
Boliger.dk - Snyd med bolig
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Snyd med bolig

26/7 '18 15:46
Ken Bosse Jensen
Hej mit navn er Ken og jeg vil bare lige stille et spørgsmål angående min udlejer. Historien er at vi bor i et nyere byggeri og finder ud af via kommunen, at han ingen byggetilladelse har fået
Vi står derfor overfor en kæmpe ombygning af vores bolig. Manden han lyver og lader stadig folk flytte ind. Vi har så opsagt vores bolig og flytter væk, og men vil ikke betale husleje til sidst, da ingen andre har fået deres penge tilbage for depositum. Har i nogen idé om hvad man bør gøre. God dag med venlig hilsen Ken.
11/10 '18 13:09
Morten Olesen
Hej Ken

Jeg ville nok købe mig til en advokat, hvis du ikke allerede har gjort det.

Sagen med kommunen er jo udlejers sag, men I skal selvfølglig sørge for at overholde jeres lejekontrakt, lige som udlejer skal det samme.
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet KASPER?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom