Leje med forkøbsret og tidsubegrænset leje
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Fri debat > Leje med forkøbsret og tidsubegrænset leje
Boliger.dk - Leje med forkøbsret og tidsubegrænset leje
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Leje med forkøbsret og tidsubegrænset leje

24/9 '19 11:37
Marlene
Hej hvis man lejer et hus med forkøbsret og lejekontrakten lyder på 2 år. Hvordan er man så stillet når de to år er gået? Og man ikke ønsker at købe.
Ejer har haft huset til salg uden held og har derfor valgt at leje det ud for to år for derefter igen prøve at sælge det.
Kan man opsige en kontrakt der er tidsbegrænsede som lejer syntes det er svært at gennemskue når der er så mange forskellige regler med leje og leje med forkøbsret. Og havd hvis udlejer ønsker at sælge før end de to år er gået
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom