Lejers rettighed ved opsigelse?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Lejers rettighed ved opsigelse?
Boliger.dk - Lejers rettighed ved opsigelse?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Lejers rettighed ved opsigelse?

22/12 '20 17:52
Katrine
Jeg har opsagt et lejemål (ét værelse) hos min udlejer, og grundet to måneders opsigelse betaler jeg husleje t.o.m. 28/02/2020. Jeg bor pt ikke på værelset, da jeg har været hos min familie grundet sygdom. Jeg flytter sammen med min forlovede i det nye år, og har derfor ikke tænkt mig at sove på værelset, og vil blot flytte nogle kasser rundt.
Nu har min udlejer dog krævet at jeg allerede afleverer nøglerne tilbage i slut-december, og derefter kun kan komme ind på værelset når jeg skriver i forvejen og hun lukker mig ind - men er dette overhovedet lovligt? Når jeg betaler fuld husleje, har jeg vel krav på fuld adgang til værelset t.o.m. den 28/02/2020?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet ULRIK?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom