Udlejer har tabt nævns sag har jeg krav på mine penge, før en evt retssag
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Udlejer har tabt nævns sag har jeg krav på mine penge, før en evt retssag
Boliger.dk - Udlejer har tabt nævns sag har jeg krav på mine penge, før en evt retssag
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Udlejer har tabt nævns sag har jeg krav på mine penge, før en evt retssag

25/12 '20 17:18
Natasja hansen
Udlejer har tabt sag i boligklagenævnet fordi de har vurderet deres regninger er urealistisk høje og ikke kan påberåbes eks. Timetal. Sagen er afvist. Kan de fortsat tilbageholde mit indskud og varmepenge tilbage fra varmeregnskab? De skulle i følge bolig klagenævnet ikke have lovhjemmel til at tilbageholde dem ? Hvordan gør jeg krav på mine penge og hvad hvis de ikke vil udbetale dem? Jeg blev oplyst de ikke har lovhjemmel til at tilbageholde dem heller ikke hvis de vil køre den videre i boligretten fordi så havde nævnet skrevet de måtte tilbage holde dem. Dette er nævnet der har oplyst det. Men er det korrekt og hvordan får jeg krævet min penge og handlet hvis de stadig vil tilbageholde dem?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom