Bolig
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Bolig
Boliger.dk - Bolig
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Bolig

12/6 '21 1:45
Daniel Lindsjø
Hej jeg har ledt og ledt efter et sted at bo men jeg har ikke kunne finde noget som ikke var alt få dyrt.og jeg har lige været i retten så jeg kunne se min datter.men der bare det stor problem at der er ikke nogle stede der vil hjælpe mig med et sted at bo. Jeg har snart prøve alt hvad jeg kan.få vis jeg ikke få et sted at bo så ryger mit samvær med min datter. Jeg håber at der er nogle der kan hjælpe mig.

PS håber at man kan læse hvad jeg skriver jeg er ordblind så det er lidt svært at skrive men jeg vil gøre alt får min datter. Men jeg kan ikke flytte til Jylland eller fyn det skal være på Sjælland så tæt på min datter som overhovedet muligt og hun bo i Vanløse. Håber rigtig meget at der er nogle som kan hjælpe mig
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet PIA?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom