Hvordan bytter man andelsbolig?
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Andelsbolig > Hvordan bytter man andelsbolig?
Boliger.dk - Hvordan bytter man andelsbolig?
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Hvordan bytter man andelsbolig?

30/12 '22 12:09
Kasper
Hej allesammen,

Har i nogen gode råd til hvordan man kan forbedre sine chancer når man vil bytte andelsbolig? Nogen erfaringer fra selv at have gjort det?

Jeg har søgt på DBA og her: https://andelsguide.dk/byt-andelsbolig

Det lader til at de fleste søger en større lejlighed end den de har i forvejen. Der er en del undtagelser, men størstedelen søger noget større. Det gør jeg også.
Som jeg ser det, er det meget vigtigt at være afklaret med hvad man søger, hvad man tilbyder og hvem det bytte skulle give mening for. Men hvor heldig kan man satse på at være? Er det bare super vigtigt for nogen at få en altan? Så vil de gerne gå på kompromis med størrelse og beliggenhed? Eller er det f.eks. prisen der er det vigtigste for folk?

Hvad er jeres erfaringer?
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom