Søger bolig akut
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Efterspørg boliger > Søger bolig akut
Boliger.dk - Søger bolig akut
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Søger bolig akut

31/5 '23 0:04
Camilla og karen
Hej håber nogen kan hjælpe angående man søger et sted at bo kørestols venligt Husleje under 4000 kr Man vil gerne bo helst i Sønderborg ellers byer på Als ER TALT MED KOMMUNEN HVOR DE SAGDE DET VAR MAX OG IKKE Meget forbrug oven i og nej kan ikke blive hvor man er så er ikke egen fri vilje Sig endelig til hvis i kender til noget det er sup akut ellers er man her ikke i begyndelse af juli hvis der ikke findes en løsning sig også til hvis du ville kunne hjælpe med at flytte Står i et stort problem som er akut inden for en uge eller senest om lidt længere mister vi alt en hel lejlighed kan ikke få flyttet vores ting ved heller ikke hvor hen til har intet hjem til den tid drejer sig om en der er syg og sidder i kørestol og den voksne datter Del del del
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet LONE?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2024 BitnoCom