Bytte bolig
Boliger.dk bruger cookies for at huske dine indstillinger, vise relevante reklamer og brugerstatistik. Nogle af disse data bliver delt med sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Hvis du fortsætter med at bruge Boliger.dk vil det ses som en accept af disse cookies. Få flere oplysninger. OK, det er forstået..
  Du er ikke logget ind. Log ind eller opret din egen gratis boligannonce.
Du er her: Forsiden af Boliger.dk > Forum > Jura > Bytte bolig
Boliger.dk - Bytte bolig
Opret annonce Boliger til leje Lejebolig søges Boliger til salg Køberkartotek Bytte bolig Forum
Forumoversigt

Opret et sprgsml

Kontakt Boliger.dk

Bytte bolig

31/3 '12 23:00
Linda Christiansen
Hej.
Jeg står og skal bytte mit rækkehus til et større rækkehus ( 107 m2 4 værelser kan laves om til 6 værelser ) sammen med mine 2 børn, jeg bor på nuværende tidspunkt alene med børnene, men vil i fremtiden gerne flytte sammen med min kæreste og hans 2 børn i det nye hus. Er der specielle regler omkring dette, må han flytte ind om et halv års tid? Jeg har prøvet at se reglerne igennem men kan ikke se noget om dette, blot at man maks må være 1 bb pr rum ved bytning, men da det er mig der bytter/flytter alene og står alene på lejekontrakten kan jeg ikke se et problem i det.
Mvh
Linda
Skriv dit indlæg her
Vigtigt
Dit indlæg skal være relevant i forhold til det vedkommende der startede tråden gerne vil have hjælp til. Hvis du selv gerne vil have hjælp, skal du oprette din egen, separate tråd.

Hvad er dit navn?
(Vises ved indlæg)
Din emailadresse?
(Vises ikke)
  Send mig en email, når der er nye indlæg i denne tråd.
Sikkerhedsspørgsmål
(For at undgå spam-indlæg)
Hvad er det sidste bogstav i navnet VIGGO?
 


Se flere boligannoncer

Mangler vi boligannoncer i dit område? Så skriv dine ønsker i forummet og vi vil gøre vores bedste, for at finde boligannoncer der lever op til dine krav. Vi finder boligannoncer med andelsboliger, lejeboliger og ejerboliger til dig. Vi glæder os til at høre fra dig.

Nye tråde via RSS


© 2006 - 2023 BitnoCom